This page is hosted for free by cba.pl, if you are owner of this page, you can remove this message and gain access to many additional features by upgrading your hosting to PRO or VIP for just 5.83 PLN.
Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.
Strony WWWSerwery VPSDomenyHostingDarmowy Hosting CBA.pl

RODO

W związku z wejściem w życie – w dniu 25 maja 2018 r. – rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych); Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, s. 1; dalej : RODO , niniejszym informuję, że:

  1. Uczniowski Klub Sportowy „Azymut” Siedliska, Sitaniec 422, 22-400 Zamość przetwarza Pani/Pana dane osobowe, dane osobowe dziecka w związku z przynależnością do klubu .
  2.  Administratorem danych osobowych jest Prezes UKS, a dane te są – z jego upoważnienia przetwarzane przez członków Zarządu, trenerów oraz księgowego.

Administrator danych informuje, że:

  1. przetwarzanie przez klub dane osobowe członków klubu UKS oraz kandydatów na członków klubu UKS pochodzą wyłącznie od osób, których dotyczą;
  2. podanie danych osobowych klubu UKS jest dobrowolne, lecz niezbędne do uzyskania i zachowania członkostwa w klubie UKS . Niepodanie danych osobowych uniemożliwia uzyskanie członkostwa w klubie UKS. Żądanie ograniczenia przetwarzania danych osobowych albo ich usunięcia jest równoznaczne z rezygnacją z ubiegania się o członkostwo klubu UKS albo z wystąpieniem z klubu UKS;
  3. kontakt z Administratorem danych osobowych jest możliwy za pośrednictwem Prezesa klubu – pitt144@wp.pl
  4. Pani/Pana dane osobowe:
    1. podane w deklaracji członkowskiej lub później (na przykład pocztą elektroniczną), są przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. B i f RODO,
    2. przetwarzane są wyłącznie w celach związanych z przynależnością do klubu UKS wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora(nie są przetwarzane w celach handlowych),
    3. będą przechowywane, przez okres przynależności do klubu UKS, a także po ustaniu członkostwa, przez czas zgodny z przepisami prawa, a w przypadku prawnieusprawiedliwionych celów Administratora – przez czas ich realizacji,
    4. nie są przetwarzane w formie profilowania analitycznego, sprzedażowego ani też jakichkolwiek pomiarów,
    5. nie są przekazywane żadnym innym podmiotom;
  5. przysługuje Pani/Panu prawo żądania od Administratora dostępu do dotyczących Pani/Pana danych osobowych, ich sprostowania, ograniczenia ich przetwarzania albo usunięcia.
  6. w razie uznania, że przetwarzanie przez klub UKS  dotyczących Pani/Pana danych
    osobowych narusza przepisy prawa, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi
    do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (w przyszłości Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

 

Załączniki: